Проект BG06-102 "Младежки център Добрич - Вашето утре"
ПОРЕДНА ПЪРВА НАГРАДА ЗА ДИМИТРИНА ГЕРМАНОВА ОТ СТУДИО „САРАНДЕВ”
Димитрина Германова от Студио за поп-рок певци „Сарандев” при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се завърна вчера от град Бургас с поредното призово отличие - първа награда от II Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс” 2018, 03 - 05 август. Тя бе най-малкият участник в четвърта възрастова група - категория „солисти” (14 - 16 години), и успя да се пребори с невероятно силната конкуренция. Сред 18 изявени певци в нейната група, Димитрина се нареди първа. Талантливата добричлийка взе участие и в Гала концерта, озаглавен „Бъдещите големи звезди на България”, който се състоя в неделя вечер в препълнения с публика Летен театър на град Бургас. За бургаската публика пяха не само лауреатите на конкурса, но и българските представители на Детска Евровизия 2014 и 2016 - чаровниците Крисия и Лидия Ганева. 
Сензационната новина от конкурса „Музикален импулс” 2018 е, че към експертното жури тази година се присъедини гост от Лондон - Уйлям Лестър - професионален актьор, певец и вокален педагог, част от екипа на The Voice UK Гласът на Великобритания (BBC и ITV) от 2013 до сега, The Voice Kids UK (ITV), Change The Tune (Channel 4), Michael McIntyre’s Big Show (BBC1), както и X Factor UK (ITV). Той е за първи път в България по покана на организаторите. 
Другите членове на журито са: доц. Етиен Леви - преподавател в Нов български университет по поп, рок и джаз пеене, Мая Райкова - продуцент в Българско национално радио, Атанас Стоянов - радио водещ в БГ радио.
Специален гост на конкурса е Димитрина Ходжева - изпълнителен директор на Фондация „Димитър Бербатов”. Тя инициира среща на децата, включени в Клуб 2017 на фондацията, които са и участници в „Музикален импулс” 2018.
Организаторите на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс” са Арт център „Точно време” и Община Бургас. В конкурса учасваха сто и двадесет участника от 23 града.