ОТНОВО „ЗВЕЗДЕН“ УИКЕНД ЗА СТУДИО „САРАНДЕВ“
Певците на Студио „Сарандев“ могат да се похвалят с поредните завоювани отличия. Поп изпълнителите на Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се представиха отлично в Международния фестивал на изкуствата „Трикси“ 2019 – Албена и спечелиха девет престижни  награди: ГРАН ПРИ на фестивала за Стефани Маринова, Голямата награда във втора възрастова група (малко Гран при) за Преслава Тодорова, две първи места - за Мартин Стоянов и дуета Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, три втори награди – за Ванина Григорова, Симона Тодорова и Неда Александрова, трета награда – за Теодора Велинова и поощрение – за Денислава Димитрова. Преслава Тодорова получи и покана за Международен конкурс в Москва през месец ноември.
Надпреварата при певците в Раздел „Поп, рок и джаз пеене“ се проведе на 29-ти и 30-ти юни във Вариете-театър „Албена“, като участниците бяха разпределени в четири възрастови групи при индивидуалните изпълнители и в две възрастови групи при ансамблите. Петчленно международно жури с председател проф. д-р Пламен Арабов бе натоварено с нелеката задача да оценява младите таланти. 
Гала концертът се състоя в неделя от 16:30 ч. и донесе много положителни емоции за поп изпълнителите от Студио „Сарандев“! 
Международният фестивал „Трикси“ с директор Емил Струнджев и тази година събра участници от много държави: България, Русия, Молдова, Румъния, Казахстан и Украйна.