Елеонора Иванова от Студио „Сарандев“ с дебютен видеоклип

23.07.2021

Сбъдната мечта за Елеонора Иванова е дебютът на първия й видеоклип. Тя представя своята интерпретация на световния хит “Killing Me Softly with His Song“. Красивото видео вече може да се гледа в YouTube: 

Елеонора е част от голямото семейство на Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич с вокален педагог Елена Карабельова. Тя е на 21 години. Понастоящем е студентка във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ – Варна със специалност „Логистика“. Учи и „Графичен дизайн“ в SoftUni Creative – Sofia.
Видеооператор и режисьор на клипа е друг млад човек – Веселин Иванов от Добрич. Той е завършил Професионална гимназия по туризъм „П. Яворов“. Седем години живее и работи в Германия, но през тази календарна година се установява в България. С видеозаснемане и видеомонтаж Веселин се занимава от 4 години с тенденция да се развива професионално в тази посока.
В дебютното видео на Елеонора има и мъжко присъствие – това е Ивайло Иванов на 21 години от Добрич, неин състудент.
Аудио записът на песента е реализиран в Звукозаписното студио на Младежки център – Добрич със звукорежисьор Петър Петров.
“Killing Me Softly with His Song“ е песен, композирана от Чарлз Фокс по текст на Норман Гимбел. През 1973 г. става хит номер едно в Съединените щати, Австралия и Канада в изпълнение на певицата Роберта Флак. От времето на своето създаване до днес, тази изключително красива песен не престава да провокира поп изпълнителите от цял свят да създават свои кавъри, най-популярните сред които са на: Франк Синатра, Майкъл Джексън, Fugees (Фуджийс), Zhavia (Жавая), Jessie J (Джеси Джей) и много др.
Пожелаваме успех на дебютното видео на Елеонора!