Кукино

05.04.2016

Каним родителите, заедно със своите деца да се включат в представлението “Кукино”.! „Кукино” представлява формат, в който родителите имат възможност да видят децата си едновременно като водещи и участници на театралното представление. За целта преди това те заедно с тях сглобяват кукли, които са изцяло от материали за рециклиране, от стари вещи: играчки и предмети от бита.
Насърчаваме участниците да донесат свои стари неща, които биха искали да претворят в нов предмет, и които да оживеят, бидейки част от представлението. То разказва една поучителна история за чувствата и мислите на децата. Така живото театралното представление ни разказва за вълненията и за мечтите на децата днес. Играейки с куклите, децата изразяват себе си и създават заедно с публиката от родители и доброволци едно пъстро и забавно театрално представление.
Работилница и театрално произведение с кукли “Кукино” ще се проведе на 09 април 2016г. (събота) от 10:30 до 12:30ч. в Младежки център Добрич, голямо фоайе.
Събитието се осъществява по проект „Младежки център Добрич – Вашето утре“, финансиран по Програма „Деца и младежи в риск” на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 в партньорство с НПО “Клуб на креативния политикономист”, автор: Вероника Преждарова.