Фото-конкурс

11.07.2017

ФОТО-КОНКУРС
Тема: „Покажи ни добротата в една снимка!“
Регламент на фото – конкурс
Младежки център – Добрич обявява фотографски конкурс за младежи на възраст от 15 до 29 години.
Освен задължителното условие за възрастта, друго изискване е, снимките да бъдат с хубаво качество! Освен с цифров фотоапарат, снимките могат да бъдат направени и със смартфон или таблет. Нека да покажем, че тези „умни“ устройства могат да се използват по продуктивен начин.
Ти си ентусиаст с много въображение и усет към красивото?! Кефи те да снимаш?! Нон – стоп си със фотото?! Умееш да запечатваш важните моменти?! Мислиш, че си добър в това?!
Ти си на възраст между 15 и 29 години?! Огледай се наоколо и снимай всеки момент на добър жест. Накрая избери най – добрата си снимка!
До 31-ви юли очакваме да ни изпратиш най-яката си снимка, с която да ни покажеш ДОБРОТАТА през твоят телевизор…..или с други думи какво според теб представлява добрият жест. Покажи ни добротата в рамките на една снимка.
Изпращай снимката си на имейл адреса на Младежки център – Добрич, заедно с трите си имена, години и контакти за връзка (телефон, имейл).
От 1-ви до 8-ми август снимката ти ще бъде споделена на фейсбук страницата на Младежки център – Добрич и в рамките на този период ще можеш да подканваш приятелите си и приятелите на приятелите ти да гласуват, чрез харесване на снимката.
Ще обявим най-харесваните фотографии. А, младежът, чиято снимка е събрала най-много харесвания от всички, ще бъде награден!
Специалният момент е отпечатването на фотографиите и подреждането им в уникална изложба! На 11 август, послучай денят на младежта, фотографската изложба “Покажи ни добротата в една снимка!“ ще бъде представена в Младежки център – Добрич, където ще може да бъде разгледана от всички!
Ентусиазирай се!