Дейности НММЦ през месец февруари

21.02.2018

Разгледайте част от уникалните дейности, които организираха центровете от Националната мрежа на младежките центрове през месец февруари! Заедно с младежите от своята общност, те проведоха:

 Работилница, интерактивни игри и есе на тема: „Ние сме в Левски и Левски е в нас“ по случай 145 години от Обесването на Васил Левски, организирани от Младежки център – Враца.
http://www.facebook.com/pg/youth.center.vratsa/photos/?tab=album&album_id=1429861253808642

 Караоке парти за Деня на влюбените, организирано от Младежки център – Добрич. http://www.facebook.com/pg/DobrichVashetoutre/photos/?tab=album&album_id=1624486384312243

 Семинар на тема „Финансова грамотност“ с гост-лектор Стойне Василев, организиран от Младежки център – Пловдив. По време на обучението младите хора бяха запознати с това как се съставя месечен бюджет, как се разпределят финанси и как разумно да се пазарува. Участниците имаха възможност да се включат и в играта „Умни пари“, развиваща предприемаческите умения.

 Презентация пред възрастни хора на тема „Телефонни измами“, организирана от Международен младежки център – Стара Загора.
https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJxFkNkNRDEIAztacRv6b2z1QJDf0WA7YSTSqoJFM6R~_vABFLuUDnBTm4BI~_A2PYGpZfhgNrpPYJ