Музикален пърформанс

02.02.2018

В четвъртък вечерта, на 22-ри февруари, в Младежки център – Добрич ще се докоснем до магичната атмосфера на музикалните срещи, но този път по различен начин. На сцената на Младежкия център ще се проведе „Музикален пърформанс“, в който младите хора ще превърнат своите мечти в реалност! Ще докажат, че не са просто мечтатели и ще ни покажат на какво са способни!В това събитие, те ще имат възможността да излязат на сцената, под цветните прожектори и да ни покажат какво са постигнали с много труд и упоритост!
Мечтал си си някога да пееш или свириш на сцена …пред публика! Казвали са ти, че си просто мечтател…? Сега е твоят момент да се изявиш и да покажеш какво можеш! Защото, както пее Джон Ленън „You may say I`m a dreamer, but I`m not the only one”, не си единствен! Има и други такива, същите мечтатели…като ТЕБ! Ела и докажи, че мечтите могат да се превръщат в реалност!

Регламент:
– Събитието няма състезателен характер;
– Участие чрез предварително записване – заявка за участие по имейл mcdobrich@abv.bg, както и на лично съобщение на Фейсбук страницата: Младежки център – Добрич;
– Краен срок за записване за участие: 12.02.2018г. ;
– Брой участници в събитието – до 10 участника, като една музикална група се приема като един участник;
– Ред на участие – спрямо последователността на записване;
– Музикални изпълнения за участник – до 2 бр.;
– Времетраене на едно изпълнение – до 3 минути;
– Възможност за изпълнения на музикален инструмент, солови изпълнения, вокални изпълнения;
– Участникът има право да участва както индивидуално, така и в музикална група;
При вокални изпълнения или изпълнения на музикален инструмент и желание за музикален съпровод:
– Участниците сами си осигуряват качествен запис на музикалния съпровод на USB флаш памет. Изпраща се предварително по имейл, носи се на място няколко дни преди събитието, както и в деня на събитието.
При записване участникът е необходимо да посочи музикалното произведение, което ще изпълни и вид инструмент. За участие в събитието музиканта е необходимо да носи личния си музикален инструмент.