„Първи срещи с работодатели“

27.10.2020

Младежки център – Добрич стартира нова инициатива „Първи срещи с работодатели“, която цели да съдейства на млади хора, завършващи гимназиален етап от своето образование за провеждане на срещи на място с работодатели от различни сфери. По време на срещите младежите ще се запознаят с процеса на работа на съответното предприятие и необходимите професионални качества на служители за изпълняване на определена длъжност. Участниците ще могат да получат информация за професии в развити отрасли като селско стопанство, машиностроене, лека промишленост и услуги. Първите фирми, които ще бъдат посетени са – „Фоли Арт“, „Неди стил“, „Тръбна мебел“, „Добруджа Експорт“ и „Никос Хранинженеринг“.
Младежите, които се включат в инициативата ще имат възможност да посетят посочените фирми по предварително изготвен график. Срокът за записване продължава до 02 ноември включително и регистрацията се извършва онлайн.
Инициативата “Първи срещи с работодатели ” се организира по Проект  BGLD-1.003-0001 „Младежки център Добрич – Вашето днес“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
 
Формуляр за регистрация:
 
https://forms.gle/8CBBUdkMpKkfFHaB6
 
За повече информация, моля посетете линка на събитието:
 
https://fb.me/e/8tU4EjdGw