Димитрина Германова в Топ 5

28.05.2020
Сред певци от цял свят Димитрина Германова попадна в Топ 5 за най-добър кавър на българската песен за Евровизия 2020

Младата поп изпълнителка Димитрина Германова от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич участва в конкурс за най-добър кавър на “Tears Getting Sober“ – песента, с която Виктория Георгиева трябваше да представи България на Eurovision 2020.
На 11 май Виктория Георгиева официално обяви условията на конкурса:
– видеа с кавър изпълнения на “Tears Getting Sober“ да се подават до 24 май;
– ще бъдат обявени петима победители;
– първият печели онлайн среща с Виктория и екипа, участващ в създаването на песента;
– другите четирима получават целия комплект от новата мърч колекция на Виктория с дизайн, вдъхновен от песента “Tears Getting Sober“;
– най-добрите пет кавър изпълнения ще бъдат избрани от Виктория и представители от нейните звукозаписни компании Ligna Studios и Ostereo, текстописците и продуцентите на “Tears Getting Sober” от Symphonix International, продуцентската компания зад музикалните клипове на Victoria – Four Elementz и медийната компания за производство и разпространение Entiendo.
Ето, че вече са ясни победителите от конкурса. Резултатите са обявени от Виктория Георгиева на нейната фейсбук страница.
Сред многобройните участници от цял свят са избрани петимата най-добри кавър изпълнители. В Топ 5 е и Димитрина Германова – талантливото момиче от Добрич. Честито Диди!
Голямата награда печели Stephan Amos от Австралия.