Международен онлайн конкурс донесе престижни награди за Димитрина Германова и Александър Петров от Студио за поп-рок певци „Сарандев“

02.06.2020

Международен онлайн конкурс донесе престижни награди за Димитрина Германова и Александър Петров от Студио за поп-рок певци „Сарандев“

Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич пожъна поредния голям успех. Димитрина Германова е с Гран при, а Александър Петров с първа награда от големия Международен онлайн конкурс “RADIANT RAY OF MUSIC” – Молдова. И двамата се представиха във възрастовата група 16 – 25 години като участваха с видео клипове на две песни – за двата етапа на конкурса. Резултатът им и в двата тура бе най-висок от всички участници в групата.
Журито, оценяващо участниците, бе многобройно и многонационално –
18-членно жури с представители от 14 държави.
Добричките таланти получиха като награди и официални покани за участия в други международни форуми в Латвия, Естония, Северна Македония и Косово.
Александър бе особено щастлив от предложението на Tudor Turcu, член на международното жури, победител в първи сезон на X Factor Румъния, да работят по съвместен музикален проект.
Участието на Димитрина и Александър в Международния онлайн конкурс “RADIANT RAY OF MUSIC” стана възможно благодарение на специалната покана отправена им от Румяна Начева – селекционер и член на международното жури, директор на Международния конкурс „Сребърна Янтра“ – Велико Търново.