Малката Ванина от Студио „Сарандев“ записа през уикенда една от 14-те нови песни за тазгодишното издание на „Детска мелодия на годината“

27.07.2020

Съботният ден бе особено вълнуващ за осемгодишната Ванина Григорова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич с вокален педагог Елена Карабельова. Тя записа в звукозаписно студио във Варна песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов по текст на Ана Топалова. Припомняме, че чаровната Ванинка бе избрана сред 60 индивидуални изпълнители и вокални формации от цялата страна да изпълни една от новосъздадените 14 авторски детски песни, класирани за финалния етап на Третия национален фестивал „Детска мелодия на годината“2020.
Повече от месец бе необходим на малката певица да научи и подготви за запис песента “Един за друг“. Тя свърши своята работата в звукозаписното студио отлично и сега с нетърпение очаква снимането на видеоклипа на песента. Видеото ще се заснеме през месец август на морския бряг и на емблематични за нашия град места. Ванина ще има и сценичен партньор със специална роля в клипа.