„Искам да бъда…“

06.04.2020

#ЗаедноСМарго 

Здравейте!
Щастлива съм да поставя началото на рубриката „Искам да бъда…..“
Аз съм от хората, които доста са се лутали, докато изберат своето място и професионална насоченост. От личен опит знам, че е хубаво да си спестим излишно разпиляване на време и енергия и затова искам да отделим малко време, за да погледнем искрено своите силни и слаби страни, и да помислим за едно от най-важните неща в живота- избора на професия. Завърших средното си образование с професия Ветеринарен техник, а висшето – магистър, социални дейности. Доста сериозно професионално лутане, нали?:)
Трудно е да съпоставим мечтите си с реалността, без да се водим от модните и комерсиални тенденции. Правилният избор ще ни превърне в щастливи и успешни хора, а в противен случай ще си подарим живот, изпълнен с нежелани предизвикателства.
В тази рубрика, с един любителски тест искам да насоча вашето внимание към някои от най-важните характеристики на различните професии и да ви дам възможност за самооценка. Нека това бъде малка стъпка в правилната за вас посока  🙂
И като за премиера започваме с най-благородната и отговорна професия. Професията, която изцяло излиза от рамките на обикновеното – ставане сутрин, отиване на работа, извършване на определени задачи в офиса или друго работно място и прибиране вкъщи. Професия, която ще изисква цялото ви внимание -ЛЕКАР. 
За да проверите дали притежавате част от качествата за тази професия, последвайте линка :

https://app.ex.co/stories/ushpgd10/2020-04-01t13-01-43-995z-?fbclid=IwAR1P3HGa3_kIXQSz97CCbIc3jeCpp-DG2WRfd-QgUQmhB9V-Dht3xMVg2dM

#StayHome #ОстаниВкъщи