Диди Германова отново с ГРАН ПРИ

07.09.2021

#Конкурс

Нашата Диди Германова отново с ГРАН ПРИ, този път от Международния конкурс ”ART STARS – Звезди на изкуството”

Димитрина Германова от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич стана носител на поредно голямо отличие. Тя спечели ГРАН ПРИ от Международния музикален конкурс ”ART STARS – Звезди на изкуството” 2021 – Варна, 4 – 5 септември.
В Категорията „Поп пеене“ се присъждат две Големи награди – ГРАН ПРИ Джуниър (за малките изпълнители от първа и втора възрастова група) и голямото ГРАН ПРИ (за изпълнителите от 3-та, 4-та и 5-та възрастова група).
Димитрина Германова се представи в Четвърта възрастова група и постигна максимален брой точки – 60. И за двете си конкурсни песни тя получи от журито само десятки, след като демонстрира за пореден път високо вокално майсторство и артистизъм.
Журито бе тричленно в състав: композиторите Хайгашод Агасян и Нелко Коларов, както и младата поп певица Виктория Динкова – VICK.
В двата конкурсни дни се представиха талантливи млади поп изпълнители от много градове на страната: Добрич, Варна, Бургас, Нови Пазар, Каспичан, Русе, Поморие, Провадия, Шумен, както и от други държави като Русия и Турция.
Конкурсът в Категория „Поп пеене“ се състоя в DELTA PLANET MALL – Варна.
”ART STARS – Звезди на изкуството” е форум, който се провежда за шеста поредна година и обхваща две категории – „Класическо пеене“ и „Поп пеене“. Организатори са Фондация „Звезди на изкуството“ и Сдружение „Опера за България“ с финансовата подкрепа на Община Варна чрез Фонд „Култура“. Директор на конкурса е вокалният педагог Мила Маврова.