Цветелина Владева от Студио „Сарандев“ с две награди от певчески конкурс в София

15.03.2021

Цветелина Владева от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се завърна от столицата с две награди, след участието си в IX Национален конкурс „Път към славата“– София.
Тя грабна втора награда в номинация „Мюзикъл и песен от филм“ и трета награда в номинация „Вокал – поп“. Цветелина участва в надпреварата при най-големите в пета възрастова група на 12-ти март – петък. Награждаването на победителите се състоя вчера (неделя 14-ти март). Изпълненията ѝ бяха оценявани от жури, съставено от изтъкнати имена на родната поп музика: Искра Милкова – вокален педагог на X Factor България III-ти, IV-ти и V сезон; Етиен Леви – доцент в музикалния департамент на НБУ, вокален педагог на много музикални формати, сред които Music Idol, X-Factor и „Като Две Капки Вода“; Дичо – поп и рок изпълнител, бивш вокалист на група “D2”; Venci Venc’ – сред най-креативните, продуктивни и обичани хип-хоп артисти на българската музикална сцена заедно с Pavell; Роми Драгнева – музикален педагог и продуцент в БНТ; VenZy – поп, хип-хоп и R’n’B изпълнител, композитор, текстописец и музикален продуцент; Елена Сиракова – поп изпълнител.
Цветелина Владева е едно от „порасналите момичета“ на Студио „Сарандев“. Тя „отлетя от гнездото“ преди две години и понастоящем е студентка втори курс в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Информатика“. Поради въведените противоепидемични мерки, обучението ѝ протича онлайн. Това ѝ дава възможност отново да възобнови заниманията си по пеене в Младежки център – Добрич и отново да развива артистичния си потенциал, макар и да не е избрала това поприще за свой професионален път.
Главният организатор на конкурса „Път към славата “- Арт център „Кърнолски“ тази година реализира форума в два формата – присъствен и онлайн, за да имат възможност за избор желаещите да участват. Съорганизатор на събитието за поредна година е Министерството на образованието и науката.