Таланти на Студио „Сарандев“ записват нова авторска песен

11.08.2021

Таланти на Студио „Сарандев“ записват нова авторска песен в звукозаписно студио в град Варна
Симона Тодорова, Денислава Димитрова и Мартин Стоянов от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич бяха в град Варна за запис на една от 14-те песни, допуснати до участие в IV Национален фестивал „Детска мелодия на годината“ 2021. Талантите на Студио „Сарандев“, заедно с друг изявен малък певец – Мартин Сиромахов от Русе, бяха избрани да представят като квартет новата авторска детска песен „Нарисувай звезди“ на Биляна Ангелова – музикален продуцент в БНР, автор на песни за известни имена на българската поп музика като Маргарита Хранова, Мариана Попова, Миро и др.
През изминалия месец юли възпитаниците на вокалния педагог Елена Карабельова вложиха много усилия в усвояването на мелодията и текста на новата песен. Денислава, Симона и Мартин работиха по разучаването ѝ с желание и ентусиазъм.
Вчерашният съботен ден им донесе много положителни емоции и приятелски срещи. Те се видяха с Надя Ботева – Директор на фестивала „Детска мелодия на годината“ и със своя партньор Мартин Сиромахов от Русе. Пяха с концентрация и настроение в студиото, но и се забавляваха. Записът се състоя в звукозаписното студио “Cool Sound” – Варна.
През месец септември ще се снима и видеоклипа към песента „Нарисувай звезди“. Талантливите малки певци очакват този момент с голямо нетърпение!