„Песенна палитра“ | Карлово | първи етап - онлайн

18.01.2022

Първи награди за младите поп изпълнители на Студио „Сарандев“ от Национален конкурс в Карлово
Вчера бяха обявени резултатите от първия онлайн етап на VIII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра“ – град Карлово. Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич с вокален педагог Елена Карабельова взе участие в конкурса с трима свои представители – Ванина Григорова, Мартин Стоянов и Росен Петров. И тримата са с първи награди в своите групи. Това им дава автоматично правото да се представят във втория присъствен етап, който ще се проведе на 26-ти и 27-ми февруари в Карлово.
Освен професионалното жури, също така и Младежко жури се включва в оценяването на изпълненията на участниците. Един от членовете на Младежкото жури е Димитрина Германова от Студио „Сарандев“, която миналата година грабна от конкурса в Карлово, Наградата на Кмета и Гран при в пета възрастова група.
Конкурсът „Песенна палитра“ има за цел да предостави сцена за изява на младите таланти на България, които за осма поредна година, в града на Левски, ще пеят само на български език.