Korean - Japanese Fest

18.01.2020

На18-ти януари в Младежки център – Добрич се проведе първият в града Корейско – Японски фест. Събитие, инициирано и организирано от клуб за k-pop танци ILLUSION и Младежки център – Добрич.
Програмата започна с няколко интересни и забавни корейски и японски игри. След тях, за гостите на феста, карате демонстрация представиха Карате клуб „Самурай” – гр. Добрич. Акцент в програмата бе представянето на корейската и японската култура, заедно с традиционната носия. За всички любители на k-pop танците имаше и Random dance, в който се включиха много от гостите. Разучаване на характерни стъпки и поведение в танца на песента Drip на HINAPIA показаха гостуващата група Countdown от гр. Бургас в workshop – частта от програмата.
За финал, в Концертна зала на младежкия център, клубовете за k-pop танци ILLUSION, Infinity и Enigma при Младежки център – Добрич и всички гостуващи клубове – Universe – Ботевград, Soul Takers, Beyond, Out of Reality, Revolution – Русе, Violet Stars – Тутракан, Countdown – Бургас, Nue-G – Пазарджик, Onyx, Joker – Варна направиха фурор със своите танци и заслужено получиха аплодисментите на публиката.